Termeni si conditii

Informatii si detalii privind temeni si conditii, politica de confidentialitate, etc. unde poti afla toate informatiile cu privire la colaborarea cu Dejeuner Galati.

Necesita sa precizam ca pe parcusul acestei pagini veti obs urmatoarele abrevieri:
– PII – Personally Identifiable Information (Informații cu caracter personal)

Politici de confidentialitate
Protejarea intimității dvs. este foarte importantă pentru noi. În consecință, furnizăm această Politică de confidențialitate pentru a explica practicile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor pe care le primim atunci când utilizați Serviciile noastre.

Orice informație pe care o colectăm este supusă politicii de confidențialitate în vigoare la momentul colectării informațiilor. Cu toate acestea, putem modifica și revizui această politică de confidențialitate din când în când.

Dacă vom face modificări semnificative la această Politică de confidențialitate, vă vom notifica aceste modificări prin postarea acestora în paginile aferente sau prin trimiterea unui e-mail sau a unei alte notificări și vom indica momentul în care aceste modificări vor deveni efective.

În cele din urmă, rețineți că, cu excepția cazului în care definim un termen în această politică de confidențialitate, toate cuvintele capitalizate utilizate în această politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca în Termenii și condițiile noastre.

Cum colectăm și folosim informațiile
Obiectivele noastre principale în colectarea informațiilor sunt furnizarea și îmbunătățirea serviciilor noastre, administrarea utilizării serviciilor dvs. (inclusiv a contului dvs., dacă sunteți un deținător de cont) și pentru a vă permite să vă bucurați și să navigați cu ușurință în serviciile noastre. Utilizăm, de asemenea, o parte din PII dvs. pentru a vă contacta, după cum este descris în Termenii și condițiile noastre.

Dacă decideți în orice moment că nu mai doriți să primiți astfel de comunicări de la noi, urmați instrucțiunile de dezabonare furnizate în comunicările aplicabile sau contactati-ne pe email. Există, totuși, niște comunicări administrative pe care trebuie să vă trimitem din când în când, de la care nu vă puteți dezabona.

Securitatea informațiilor dvs.
Luăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile pe care le colectăm de la sau în legătură cu dvs. (inclusiv datele dvs. personale) de la acces neautorizat, utilizare sau dezvăluire.

Rețineți, totuși, că nici o metodă de transmitere a informațiilor prin Internet sau de stocare a informațiilor nu este complet sigură.

În consecință, nu putem garanta securitatea absolută a oricăror informații.

Furtul de identitate
Furtul de identitate ne preocupă foarte mult. Protejarea informațiilor dvs. pentru a vă proteja este o prioritate pentru noi. Nu vom solicita vreodată nici un PII de la dvs. prin e-mailuri nesolicitate, mesaje text sau apeluri telefonice, prin urmare vă rugăm să nu încercați să vă furnizați PII decât prin site-ul nostru oficial și aplicații.

Dacă bănuiți că cineva încearcă să obțină PII dvs. prin impersonarea sau inducerea în eroare a dvs. sau a altor membri ai comunității noastre cu privire la relația persoanei suspectate cu noi sau cu serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sau prin intermediul formularului de contact situat in pagina de contact Dejeuner Galati.

Recomanda-ne
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •